Bonjour, c’est moi

Woorden wikken en wegen is altijd al een van mijn favoriete bezigheden geweest. Als kind verslond ik boeken – vaak stiekem tot in de late uurtjes – en mijn vulpen ging op aan opstellen schrijven. Op de middelbare school volgde ik de richting Latijn-Moderne talen waar mijn taalliefde bleef groeien. Door mijn voornaam was ik zowaar voorbestemd om Romaanse Talen te gaan studeren. 

Nadat het leven van Rimbaud en zijn vrienden voor mij geen geheimen meer kende en mijn Italiaanse woordenschat net ietsje verder reikte dan ‘o sole mio’, belandde ik in de communicatiewereld. Na meer dan 10 jaar reclame maken en een traject van zelfontwikkeling besefte ik dat mij iets anders te doen staat. Dankzij intensieve yogareizen, meditatie, coachingtrajecten en vertraging kwam ik dichter bij wie ik echt ben. Ik ging op zoek naar wat mij echt gelukkig maakt.

De magie die ik tijdens mijn eigen huwelijksceremonie heb ervaren, wil ik iedereen doen beleven. Een prachtige plek, teksten die echt over ons gingen, een mooie mix van pure emoties en luchtigheid, wij twee heel dicht bij elkaar en het publiek dat niet alleen toekeek maar ook echt deelnam aan ons liefdesfeest. Het maakte onze huwelijksdag onvergetelijk en heerlijk intens. Die magie bleef trouwens nog lang nawerken. Onze vrienden en familie leken door de intense ceremonie nog dichter bij ons te staan. Wij konden die mooie herinneringen nog heel lang met hen delen en onze liefde blijven vieren. Heerlijk was dat!

De verbinding, warmte en troost die mijn familie en ik putten uit het mooie, persoonlijke afscheid van mijn grootvader plantte een zaadje. Samen met mijn grootmoeder vertellen over zijn leven, herinneringen ophalen en die dan als een rode draad doorheen de afscheidsviering horen, gaf enorm veel steun. Mijn grootmoeder noemde het een rust die over haar kwam. Ik vond dat prachtig!

Mensen extra gelukkig maken, een moment van innige verbinding creëren, woorden geven aan intense emoties maakt mij ook heerlijk gelukkig. Bonjour Comptoir Colette dus! 

Daarnaast ben ik een flexi yogi, vind je mij regelmatig in theaterzalen, drink ik liters kruidenthee, komt het kind in mezelf naar boven als ik lammetjes zie, ga ik helemaal los op de dansvloer en ben ik verliefd op Parijs. 

// Dank je wel, Leendert Droogendijk voor dit mooie portret. //