Huwelijk

De mooiste dag van je leven. Die wil je tot in de puntjes voorbereiden zodat je hem ook echt ten volle en helemaal zorgeloos kan beleven. 

De ceremonie is zowat het meest memorabele onderdeel van je trouwdag. Je wil hierbij niet verzeild geraken in een saaie of chaotische bedoening met ellenlange teksten die allemaal hetzelfde zeggen of heel onpersoonlijk zijn zodat je publiek zich begint te vervelen. 

Nee, je ceremonie hoort een moment te zijn van echt stilstaan bij elkaar, bij iedereen die je graag ziet, van intense emoties, van warm omringd worden. Een bezegeling van jullie pure liefde die vlot georganiseerd is zodat jullie zelf zorgeloos kunnen genieten van jullie moment. 

Mijn grote affiniteit met taal, mijn fijngevoeligheid en sterke intuïtie zijn de ingrediënten waarmee ik voor jullie op zoek ga naar de juiste woorden om dit unieke moment nog meer kracht en intensiteit bij te zetten. 

Ik creëer een ceremonie die jullie verhaal vertelt, jullie sprekers in de verf zet, het publiek betrekt zodat jullie liefde voor elkaar en die voor jullie geweldige vrienden en liefdevolle familie echt wordt gevierd. Helemaal op jullie maat, zoals jullie het willen. 

Trouwen doe je maar één keer (normaal gezien toch :-)). Maak er dus een heel bijzondere, unieke en persoonlijke dag van zodat je er een leven lang prachtige herinneringen aan overhoudt. 

Zin gekregen in een vrijblijvende babbel?

*Voor 2023 kan ik helaas geen aanvragen meer aannemen.